MERSİN / TOROSLAR - Akşemsettin Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

Okulumuz Psikolojik Danışman ve rehber öğretmeni Canan TÜRKÖZ KOÇAK son sınıf öğrencilerimize dikkat ve odaklanma hakkında seminer vermiştir.

Okulumuz 1.dönem 2. yazılı tarihleri listedeki gibidir.

May

Proje kapanış webinarımızı yaptıkOkulumuz ingilizce öğretmeni Durşen Kara ve öğrencilerimizin katılmış olduğu Journey in Time With Generation Z adlı eTwinning projemizin kapanış webinarını ..

Mrt

Akşemsettin Anadolu İmam Hatip Lisesinin ve Ortaokulun hazırlamış olduğu. Çanakkale Zaferi´nin 100´uncu yıldönümü kutlamaları ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü ile ilgili okulumuzda program gerçekleştirildi. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ile ilgili şiir ve kompozisyonlar öğrenciler tarafından okundu. Anma Programı ile şehitlerimizi rahmet ve şükranla andık.

Kas

Akşemsettin Anadolu İmam Hatip Lisesinin hazırlamış olduğu Atatürk´ü Anma Günü Programı gerçekleştirildi. Atatürk ile ilgili şiir ve kompozisyonlar öğrenciler tarafından okundu.